hejsan! :)

hej på er alla.

ja de har ju varit midsommar, och de brukar ju jag fira på de traditionella sättet i böle! med midsommarstång, mycke folk, tippsrunda, lekar, jordgubbstårta och långbord med sill och nubbe och upklädda flickor :) 

men så blev de inte iår då jag va tvingad att jobba. så bella ve med sin pappa, farmor, farfar och faster med partner på husbils semester tors-sön och jag jobbade.. men jag klädde upp mig ändå :) och jag hade en väldigt trevlig midsommar afton ändå även om de kändes annorlunda.sillunch med jobber och god panacotta kaka till efterrätt och bara rätt folk på jobbet :) sen mot em blev de grillning + jordgubbar och grädde till kaffet och så slank de ner nån 3,5 a :) och trevligare umgänge kunde jag inte ha då jag inte va med familjen :)

lite bilder 











Glad midsommar :) 

igår va jag och mitt lilla hjärta på middag hos moster/gudmor ingela på middag, de blev suuupergod lasagne (den godaste jag ätit tro jag) och massa surr och kaffe. bella och moster spelade ett spel och lilla kissen ville också vara med :) 






en mycket trevlig kväll. sen åkte vi hem och jag natta bellan i min säng och kröp ner i ett bad själv. sen va den dagen slut! 

Idag va jag snäll med mig själv1 :) jag köpte mg en bukett rosor! billigt men så glad jag blev! :D lite kan göra så mycke! sen ville isabell ha pannkaka idag sa hon så då fick hon de med vispad grädde, jordgubbar och sylt och själv så bjöd jag mig på färskpotatis, sill, gräddfil/gräslök och likte gravad la. sen fick jag jordgubbar och grädde till efterrätt till kaffet! sen bäddade jag rent i min säng medans bella badade, och startade en tvätt, och diskade! så nu är de fint på bordet med blomorna, luktar got i sängen och i lägenheten av tvätten och renbäddningen! jag säger som en pensionär sa till mig idag! bara jag får behålla madeleine så är jag nöjd! hon är bra snäll med mig den där madeleine ;) hon vet vad jag vill ha och hur jag vill ha de :D 




en rolig grej isabell sa i förrgår! 

Isabell: Mamma jag vill ha en lillasyster. 

Jag: jasså de vill du, 
- Ja du måste ha en bebis. 
- Men jag har ju dig. 
-men jag vill ha en bebis.
- nä jag tror vi väntar med de

Då får jag en stor go kram av isabell (jag tror hon vill mysa) sen säger hon med gullig röst! -Men de ordnar sig lillagumman..

hahahahaha gissa om jag brast i skratt..


Så fort jag inte träffar dig så känner jag en stor längtan i min kropp ständigt! du gör mig knäsvag/yr och så otroligt glad och varm! jag tycker om dig!! 



Imorgon är de jobb igen! hoppas på en lugnare dag imorgon :) och på fre så bär de av till mamma och gänget!! :D 

Tjo på er alla där ute!!
 
Vad är de för skilnad på en elefant? 
-han kan varken cyckla! 
 
 

lite allt möjligt..

ja jag och isabell vi får våra dagar att gå.. vare sig vi vill eller inte..
men de senaste veckorna så har vi gjort en massa och lite och ingenting också :) 


  • vi har varit på stan med faster sofie och maria, 

  • ätit pizza i gräset med hanna
  • vi har haft picknick på norra berget med maria, 

  • vi har varit hos min gudfar och hans fru (håkan och kerstin) där isabell mata hönor och plockade nyvärpta ägg och vi har ätit en massa god mat.. 

  • så vi har helt enkelt spenderat tid med folk vi tycker om bara :)

  • i helgen så va mitt lilla hjärta hos sin mormor och jag va ute i svalaskogen med vänner på fredagen och de blev en efterlängtad tippikväll..
jag är så glad jag har alla nära runt mig. ni gör allt lättare en jobbig dag! :) 

som vissa kanske vet så ska Isabell börja vara hos mig på heltid och hos sin pappa ibland på helger och då de finns tid och lust och ja allt de där.. för henne blir de bäst såhär. för att ha en fast punkt och sen vara hos pappa och ha roligt. men inte behöva hatta fram och tillbaka, så jag ska söka nattis (dygnet runt dagis) en heltids plats där. där hon även kan vara om jag måste jobba kväll eller helg då hennes pappa inte kan. så man kan lösa de på de sättet och att hon går där hela tiden annars också. mitt schema kommer bli lättare att lägga och jag tro de kommer bli toppen för alla! och hon kommer få vara så mycke hos sin pappa som hon och han vil ändå men då han jobbar och så så är de bra om hon är fast hos mig och samma rutiner och dagis hos mig och är hos han när han är ledig. ja så blir de iaf.. och svar nej till alla som undrar de är inge plötsligt som hänt. 

så idag har jag suttit en massa i telefon med fk, skatteverket och sökt familjerätten för frågor och hon som har hand om dagisplatsen, men alla samtal resulterade i långa köer och ska återkomma imorgon.. ja så de blev inge spec uträtt men de är påväg :) 

trött på att de ska vara jobbiga och tröga tider.. men jag håller mitt humör uppe och vet att de kommer bli bättre. Tänk om man bara kunde släppa allt och bara sväva iväg på de moln jag vill va på just nu ;) 

lite bilder kanske :) 
















just nu är min iphone på lagning så de har inte blivit så mycke nya bilder.. 

men här är en bild på min mage 2 veckor innan isabell kom. =)



och en bild på magen ca en månad efter hon kommit :)

ibland känns de som de va igår jag va gravid och ibland känns de som de va en hel evighet sen :) 

tänkte bjuda på två bilder på mig som 15åring med.. haha 





hehe ja nog har man varit blond alltid.. tänk va tiden går fort. 



ne nu ska jag slappa lite innan man ska sova. imorgon är de jobb igen! 

"Livet är för kort för att slarvasbort. så älska de människor som behandlar dig väl, välj bort de som inte gör det. Tro på att de finns en orsak till allt som sker. om du får en chans till så grip den med båda händerna. om de ändrar ditt liv, så låt de ske! inget har sagt att livet ska vara lätt!" 


tjing på er alla! 



en massa bara!

funderingar och saker som jag tänker på just nu..
kan börja med att säga att jag blir så trött på folk. människor som inte kan se sin del i problem, utan ska skylla på allt och alla andra och gömma sig bakom bokstavskominationer. kan man inte bara ta sitt ansvar och inse att livet är jobbigt och att vi alla kämpar på våra sätt och de är inge fel på nån annan bara för att dom kanske inte förstår hur ljust du tänker. vi tänker och tycker olika allesammans och de är inge rätt eller fel i de utan alla har sin rätt till sina tankar.. men att döva sig djälv med tabletter/ sprit eller vilken drog de nu är för att skydda sig från omgivningen är ju inte klokt! man tappar tron på mänskligheten till människans egna ansvar, vilja och kämparglöd.. vet inte hur många som måste dricka för att orka leva, och de är alla andras fel att man mår dåligt och de är alla andra som ska hjälpa en att bli bra.. herregud man kan bara hjäpa sig själv genom inre styrka och hitta sitt sätt att kämpa på. men ingen kan hjälpa dig bli frisk om du själv inte kan se din egen svaghet/bist.. och att trycka ner andra människor och va elak bara för att man själv ska känna sig bättre är ju bara idioti! vad är de för fel på folk?! ska man måsta dråga ner sig för att vilja leva eller ska man bara ta ansvar för sitt eget liv och göra så att man själv mår bra? ställ frågan till dig själv: lever jag de liv jag vill leva och hur kan jag själv påverka de? ingen annan kan hjlpa dig om du inte vill hjälpa dig själv... Gråt aldrig över gamla sorger.. ta tag i de som driver dig och sluta döva de som sedan ska kallas ditt liv.. vi har bara ett liv och då ska man väl kämpa för att få ha de så bra som möjligt.. gör dig av med dina energitjuvar.. kom ihåg att de som inte ger dig nått i livet måste du inte ha runt dig om du inte vill.. vi väljer alla hur vi vill ha våra liv men de kan vara otroligt svårt ibland. men en viktig sak tro jag är att välkommna sig själv och anse att man förtjänar de bästa och de får man inte genom att leva i ett rus. har du ett värdigt liv och värderar dig själv och ser att alla människor är olika och de är inte fel och försök se allt ur en possitiv vinkel så blir livet lättare att leva.. men ingen kan ge dig de liv du vill leva i handen de får man kämpa för själv.. 

jag kommer aldrig förstå och försvara missbrukare. har aldrig gjort och kommer nog aldrig göra.. antagligen för att man är uppväxt med den ryggsäck som man är och har sett olika saker.. och att de är en sjukdom har jag svårt att förstå.. missbruk är inget du drabbas av som barn som nån annan sjukdom tex leukemi, diabetes, cancer eller så utan de är en väg man själv väljer en gång. de är ingen som tvingar en att hälla upp en grogg, tvingar den i handen på nån för att sedan tvinga nån att svälja.. de är ett beroende som man själv kan sluta med om man har kraft och du kan ju inte bara sluta ha leukemi tillexempel.. anser då folk att man är "sjuk" om man är rökare eller snusare? de är ju också ett beroende.. men sen har jag inte sagt att d är lätt, och visst man kan hamna i de problemet om man har de jobbigt men man har själv ett val.. men har man väl hamnat i den dåliga vanan så är de inte lätt att ta sig ur men de går om man vill och stålsätter sig.. men man måste ha viljan och styrkan.

jaja nog om detta.. just nu är en prövning i livet och jag kämpar med huvet högt och vet att allt kommer bli bra till slut.. Snart är detta bara ett minne blott och alla mår bra och har de bra på sina sätt.. men de gällar att kämpa på och vara tacksam åt de lilla... 

jag är så glad att jag har vissa människor runt mig..
vissa är toppen att prata med medans andra bara ställer upp och finns där då man behöver de.. på vilket sätt de än är så är jag tacksam att ni finns och bara är dem ni är! ni gör livet lättare! 

igår va hanna här och vi åt pizza i gräset ute och sen lekte bella i lekparken, sen blev de dusch och sängen för bella, och jag och hanna tog oss ett mysigt skumbad och sen åkte natlinnena på och vi poppade poppcorn i kastrull och drack en massa loka till en härlig film! tack hanna! <3

min familj är den abolut bästa. älskar er alla! min syster skrev så fint om mig idag i sin blogg måste länka dit!
www.viktorialindstrom.blogg.se

jag älskar min bella mest i hela universum! mitt hjärta! 

De är du och jag mot allt!! <3

och vad de gäller en massa annat kan jag bara säga att jag är en förstående människa och kan acceptera och förstå de mesta! jag är inte så komplicerad.. och jag tro i längden vinner jag på att vara den förstående människa jag är.. 



hej på er igen!

ja de ha gått några dagar sen jag skrev men de är för att jag har jobbat och pusslat ihop vardagen då jag denna vecka har isabell lite extra. inte mig emot men livet är ett evigt pusslande för att de ska gå ihop. för att ekorrhjulet ska kunna rulla och fungera. många pusselbitar som måste passas.. men så är de med livet. ett evigt pusslande.. så jag har inte haft tid att skriva av mig helt enkelt..

igår jobbade jag långkväll  men på förmiddagen så hade jag utvecklings samtal på isabells dagis och de givck bra.. sen bar de av på jobbet och på min rast åkte jag ut till nolby och hämtade isabell på dagis och körde henne till daniel för att sedan åka tillbaka och jobba igen. de gick de med.. kan man så ska man ställa upp så är de bara..

idag har jag jobbat hela dan, men de va ju APT på em så de va ju en lugn dag ändå.. och efter jobbet så åkte jag ut och hämtade mitt lilla hjärta. så nu ska jag ha henne till fredag till att börja med sen får vi se hur helgen blir..

nu har fisan lagt sig och jag ska försöka passa på att ta igen mig och känna lugnet..

hoppas på en fin nationaldag imorgon.. blir väl en sväng på stan :)

kram på er alla!!!

"de värmde att höra från en personal på dagis att jag är en klippa (helt otrolig) "
skönt att höra då omgivningen ser hur man kämpar många ggr för allas bästa..


god morgon på er alla!

ja natten har varit sisodär, inte så härliogt att sova på madrass på golvet men de går :) finns de hjärterum så finns de stjärterum.. ;D 

idag vaknade bellan 08.30 och väckte mig oh fråga på en gång vart mormor va. kom visa mig sa hon.. så då klev vi upp, väckte mormor och sen blev de kaffe och frukost! 

idag ska lillasyster åka på klassresa till åre. och hon vill att jag kör ner henne  på byn sen så hon slipper skämmas om mamma kör.. allt i den åldern är ju så pinsamt ;) 

Janne håller just nu på att fortsätta sin tapetsering, sen blire en sväng till stugan och kolla lite, lite senare på dagen så tror jag att jag och min lilla bella beger oss hemöver.. imorgon är de utvecklingssamtal som gäller.. :)

ne nu ska jag duscha lite och klä på bellan så denna dag kan börja!

*alla bilder är tagna av min syster.
www.viktorialindstrom.blogg.se



nu får jag inte sitta längre.. men vi höres. duschen väntar! :) tjoo på er!! 

"du är de finaste!"

såja!

nu har bloggen tagit ny form. Tack syster för hjälpen!
Just nu är jag hos familjen i hammarstrand! Har varit här sen igår, och de är härligt att ha familjen nära igen!
Idag har jag och min lilla bella + mina systrar varit på mammas jobb på döda fallet och ätit brunch. gick runt där lite och kollade på den fina utsikten de är verkligen fint där. synd bara att de regnade..

Efter de så åkte vi hem till deras lägenhet där janne tapetserar för fullt. jag gjorde baconfylld köttfärslimpa med kokta morötter, potatis oh sås till middag.. en härlig lugn helg har de varit! här kommer lite bilder från idag!
uppdatering kommer inom kort! :)
På återseende! :)

Hejhopp!
Madeleine heter jag. Är en 24årig ensamstående mamma.
Är en glad positiv tjej som skriver lite grann om mitt liv här på bloggen.
Min dotter heter Isabell och kom till världen 20/8 2009! hon är det bästa jag har!
Hoppas ni är road av det jag skriver och att ni kommer tillbaka ofta. :)

RSS 2.0