nya tag.

japp de är vad som gäller nu.
-----------------
.
de blev inge inlägg igår för jag mådde inte så bra igår, mådde illa och kände mig hängig men de hade vänt till morgonen iaf..
---------------
ja men hej på er alla föresten som kanske nyss har hittat min blogg.. jag har som många redan vet haft en annan blogg tidigare som jag skrivit på i flera år, men har nu bestämt att starta en ny.. just pga att jag har skrivit så mycke på min gamla blogg om jobbiga saker jag gått igenom och många gammla inlägg som jag inte tycker behöver läsas av alla så jag har låst den för jag vill inte heller radera mina inlägg.. man lär sig av sina misstag och omdömme får man av erfarenhet och erfarenhet får man av dåligt omdömme. så nu startar jag på en ny kula..
---------------
kan dra en liten pressentation av mig...
min namn är madeleine som ni kanske redan har förståt men kallas madde eller (lusken,lurren) av mina närmaste!
jag är 24 snart 25 år! och lever som ensamstående mamma i min lilla trea i bredsand (ca 6km söder om sundsvall) har gjort sedan feb 2011. jag jobbar som undersköterska på hemtjänsten i centrum, har varit inom samma yrke i 7 år nu..
jag är en glad, framåt och possitiv tjej. försöker ofta se allt från den ljusa sidan, men lite så måste man nog vara om man ska orka vara stark och ensamstående och jobba 100% och samtidigt njuta av livet. min lilla dotter heter isabell och blir hela 3 år i aug (helt otroligt) har henne varannan vecka och njuter för fulla muggar de veckor hon är hos mig. hennes utveckling är så otrolig att följa, ja de är härligt med barn..
---------------------------
här på bloggen skriver jag av mig lite av och till om min vardag och lite tankar osv. jag har alltid varit en tjej som gillat att skriva. har en så kallad poesibok som jag skrivit lite dikter och så i sen jag va 13. inte många men de kommer infall ibland då jag skriver av mig lite..
--------------------------------
mitt liv har väl som alla andras varit upp och ner.. men kan säga att jag haft väldigt mycke motgångar som jag kanske inte alltid vill prata om och jag tror de är de som format mig till den positiva människa som jag idag är. folk som lärt känna mig på äldre dar tror inte jag har haft nå jobbigt alls för jag alltid är på så bra humör. men de som inte dödar de härdar..
-------------------------
fick ett sms idag av en vän jag kanske inte pratar så mycke med längre. men iaf så går hon igenom en jobbig tid i sitt liv nu, en prövning som jag för några år sedan upplevde. hon skrev iaf, "tänker på dig ofta hur bra de gått och hur stark du är!" de värmde att folk kan se mig som stark och tänka på mig för att komma framåt! de glädjer mig... och nu gäller detta inte kärleksproblem...
----------------------------
idag har jag varit ledig iaf och jag har inte gjort mycket alls, isabell och jag tog en sovmorgon och sen lämnade jag henne på dagis så hon får leka lite med kompisar och jag for hem och tvättade lite och duschade och sådär. sen vid tre åkte jag och hämtade isabells pappa för vi skulle på dagis för lite tippsrunda och korvgrillning. skulle få info inför hösten men de skulle va kl17 så de blev för lång väntan så dom skulle informera oss på måndad ist då vi ska ha utvecklngs samtal. men bella är nöjd med dagen, vi avslutade den hos min vän hanna och einar med lite surr och kaffe.
-------------------------
nu ligger lilla bellan och trynar som en stock. imorgon är de dagis och jobb som gäller..
inga bilder blir de förns till helgen för min syster har förbjudit mig, för annars kommer de bara se konstigt ut sen då vi gör om bloggen lite...
jaja men tjing på er alla!!

hej på er!

hej och välkommen till min nya blogg!

ska snart uppdatera och göra en header! men nu ska jag bärja skriva här iaf. så att ni som vill kan läsa när som :)

men nu ska jag ut och jobba så jag får göra en uppdatering ikväll.. och kanske med lite bilder. :) den som lever får se ;)

tjing på er alla!

Välkommen till min nya blogg!


Hejhopp!
Madeleine heter jag. Är en 24årig ensamstående mamma.
Är en glad positiv tjej som skriver lite grann om mitt liv här på bloggen.
Min dotter heter Isabell och kom till världen 20/8 2009! hon är det bästa jag har!
Hoppas ni är road av det jag skriver och att ni kommer tillbaka ofta. :)

RSS 2.0